13 Aralık 2014 Cumartesi

Ucuz Elektik Kampanyası

Ucuz Elektrik İçin Enerji Bayiliği
Elektrik günlük hayatta en çok kullandığımız enerji türlerinden birisidir. Yirminci yüz yılda hayatımıza giren ve teknolojinin gelişip hayatımızın her alanına girmesiyle birlikte hayatımızda büyük bir önem kazanan elektrik ihtiyaç meselesi haline gelmiş durumdadır. Bunun yanı sıra kullanımı da insan artışıyla birlikte hızla artmaktadır. 



Ayrıca bu elektriği kullanan insan sayısı arttıkça elektrik birim fiyatları da doğal olarak buna paralel bir şekilde artmaktadır. Bunun sonucunda da elektrik faturaları halkın bütçesini bazen zorlayabilmektedir. Yapılan son değişiklik ile insanlar istedikleri elektrik enerjisi şirketinin elektriğini kullanabilecek ve o şirketin verdiği fiyat üzerinden harcadığı elektrik hesaplanıp ödenecektir. 

Bu durumda rekabet olacak ve bu rekabetin sonucu halka ucuz elektrik şeklinde yansıması söz konusudur. Bu rekabet ortamında bireyler istedikleri şirketten fiyat teklifi alarak bu şirketlerden en uygun elektrik imkânı sağlayan şirketten indirimli elektrik olanağından yararlanabilecektir. 

Bu indirimli elektrik tekliflerini ve şirket geçişlerini sağlayabilecek elektrik bayilik hizmeti verebilecek kişi veya iş yerlerine bayilik verilecektir. Enerji bayiliği yaparsanız hem para kazanmış olacaksınız hem de çevrenizdekilere bu önemli olanağı sağlamış olacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © Elektrik Haberleri, Fatura, Zam, Açma Kapama Enerji Haberleri | Elektrik Haberleri