23 Mart 2014 Pazar

Elektrik İndirim Haberleri

Bugün size enerji ihtiyacından ve enerjiye ödediğimiz fazla paralardan bahsedeceğiz. Evinize, iş yerinize elektrik bağlatıp kullanmanın daha ucuz yolları var artık. Enerji piyasasında tekel rekabet anlayışı 2014 itibariyle değişiyor. Yüksek gelen elektrik faturalarından kurtulacaksınız. İndirimli ve ucuz elektrik hizmeti almak herkesin hakkı.

Hayatın sürdürülebilmesinin olmazsa olmaz şartlarından bir tanesi de enerjidir. Daha genel ve açıklayıcı bir tanım yapmak gerekirse enerji için kısaca şöyle dememiz son derece uygun olabilir; Enerji canlıların yaşantılarını devam ettirmesi ve sistemlerin çalışıp düzgün bir biçimde sürdürülebilmesi için ihtiyaç duyulan güçtür. Bu açıdan bakıldığı zaman enerji kavramının önem ve ciddiyeti daha iyi anlaşılabilir. Tabi durum böyle olunca alt başlıklardan bahsetmek gerekiyor zira canlıların ihtiyaç duydukları enerji ile sistemlerin gereksinimlerini karşılayan enerjiler farklılıklar gösterir. Enerji türlerine kısaca değinmek gerekirse akaryakıt, nükleer enerji, elektrik enerjisi, rüzgar enerjisi, bio enerji ve daha pek çok örnek verilebilir. Bu denli hayati öneme sahip bir konuda ne yazık ki bir takım problemlerin olmaması düşünülemez. Söz gelimi enerji kaynağı üretirken çevreye zarar vermek, dünyayı ilgilendiren önemli bir meseledir. Enerjiye dair problemleri daha kişiselleştirmek gerekir ise bireysel bazda günümüzde en çok yakındığım sorunlardan biri de ucuz elektrik ve bu meseleye dair diğer alt başlıklar.


Gündelik hayatımızda en çok ihtiyaç duyduğumuz elektrik enerjisinin var olmadığı bir dünya düşünmek mümkün değil. Aydınlanmadan ev aletlerine, iletişimden ulaşıma tüm sistemlerimiz çalışmak için elektriğe gereksinim duyuyor. Bu kadar yaygın olmasına rağmen ne yazık ki ödenilen bedel açısından ele aldığımızda yüzümüzün güldüğü söylenemez. Dolayısı ile tüketiciler özellikle son dönemlerde indirimli elektrik adına daha çok çözümler üretme zorunluluğu hissediyorlar.
Elektrik piyasasındaki özelleştirme faaliyetlerinin ardından güncellenen fiyat politikaları ile beraber ucuz elektrik meselesi yeniden gündemimize oturdu. Birkaç dakika kesinti olduğunda bile yokluğunu en derinden hissettiğimiz bu enerji, indirimli elektrik kullanımının söz konusu olmasıyla beraber yeniden tüm dikkatleri üzerinde topladı.


Gerek dünyadaki genel enerji politikaları gerekse üretim masraflarını düşürerek kaliteyi yükseltmek adına firmalar elektrik enerjisi üretip satma hakkına sahip oldular. Enerji Piyasası Denetleme Kurulu’nun çizdiği çerçeve dahilinde bir rekabet ortamı doğdu. Bu da birincil kullanıcıların geçmişe göre daha indirimli elektrik kullanım hakkına sahip olabilecekleri anlamına geliyor.
Yani kısaca özetlemek gerekirse son yapılan düzenlemelerle beraber tüketiciler yapacakları sözleşmeler sayesinde artık daha indirimli elektrik kullanabiliyorlar. Elbette bu alışılmadık durum karşısında tüketiciler, bilgi eksikliği gibi nedenlerden de ötürü, indirimli elektrik hakkında çok fazla fikir sahibi değil.


Enerji sektöründeki deneyimini 2011 yılındaki yasal düzenlemelerle beraber ucuz elektrik alanında tüketicilere hizmet olarak sunmaya başlayan Elektra Enerji 3000’den fazla noktaya ucuz elektrik dağıtımı yapmakla beraber bu sayı ve müşteri portföyü her geçen gün artıyor.
Siz de Elektra Enerjinin sunduğu cazip fırsatlardan yararlanarak daha uygun fiyatlarla enerji ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Evler için sunulan Konut Paketleri, enerjiye ödeyeceğiniz parada tasarruf etmenize yarayacak iş yeri paketleri, elektriğin en çok kullanıldığı alanların başında gelen endüstriyel alanda uygun fiyatlar sunan sanayi paketleri ve kullanım biçiminize göre özel olarak düzenlenebilecek alternatif paketler ile Elektra Enerji’nin fırsatlarla dolu indirimli elektrik tarifeleri ile tanışabilirsiniz.
İndirimli Ve Ucuz Elektrik Başvurusu İçin Hemen Tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © Elektrik Haberleri, Fatura, Zam, Açma Kapama Enerji Haberleri | Elektrik Haberleri