23 Ocak 2014 Perşembe

İndirimli Elektrik Kampanyası

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde temel girdi maliyeti olan elektrik faturasından daha fazla tasarruf etmek her kurum için kaçınılmaz hale gelmiştir. İNDİRİM ORANI KORUMA GARANTİ’ li elektrik almak ister misiniz? İşte size sunduğumuz Bahar Fırsatı: 

4 ŞUBAT 2014 tarihine kadar anlaşma sağladığımız ve 1 Mart 2014 ‘den itibaren elektriğini bizden tedarik eden aylık faturası 20 bin TL’yi geçen yeni müşterilerimize: MART-NİSAN-MAYIS 2014 aylarında TİCARETHANELER için her ay %40 indirimli elektrik olmak üzere 3 ay toplamında %120 yani 3 ayda 1 faturadan daha fazla tasarruf sağlayabilirsiniz, Anlaşmasının kalan süresinde ise %10 indirimle satışa devam etmekteyiz

***Sanayiler ve daha küçük tutarlı faturalar için fatura tutarınıza göre değerlendirilecektir.***


"Elektra Enerji, portföyüne kattığı değerli müşterilerini uzun yıllar koruyarak müşterilerine ve iş ortaklarına kazandıracağı gitgide artan tasarruf tutarı ile ön planı çıkma hedefindedir." Tedaş Fiyatından daha ucuza elektrik kullanmak, düzenli formatta faturalar ve kaliteli hizmet istiyorsanız, bizimle çalışın. Sizleri de portföyümüzde görüp hizmet vermekten memnuniyet duyuyor olacağız. Konuyla ilgili sormak istedikleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi & Başvuru: http://www.elektraenerji.com
Müşteri Hizmetleri: 0(212) 273 01 70
E-Mail: info@elektraenerji.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © Elektrik Haberleri, Fatura, Zam, Açma Kapama Enerji Haberleri | Elektrik Haberleri